Vi har öppet:
Mån-Fre 09:30 -17:30 Lör 9:00-13:00
Klarsynt

Glasögon

Hos hos hittar du bågar från många framstående varumärken t ex Gant, Ray Ban och Jaguar. Glasen levereras från några av de mest erkända glasleverantörerna.

 

Bågar

Optiktjänst är en självständig butik som ingår i Klarsynt som är en sammanslutning av fristående optiker i Sverige. Vi handplockar bågar ur kollektioner som ligger rätt i tiden och som passar våra kunders önskemål.

 

Glas

Det finns flera olika glastyper och kvaliteter att välja mellan på marknaden när man kommer till glasval. Som konsument kan det vara svårt att veta vad det är som egentligen skiljer de olika alternativen åt. Särskilt när det gäller progressiva glas.

Hos oss kan du välja mellan allt från budget till de senaste designerna på progressiva glas. Vi pratar igenom olika alternativ efter dina egna behov.

Som fristående butik är vi inte knutna till någon enstaka leverantör. Därför kan vi välja glas helt utifrån dina styrkor och behov.

 

Ytbehandlingar

Det finns en mängd olika antireflexbehandlingar på marknaden, av varierande kvalitet.

Antireflexbehandling, repskydd, smuts- och vattenavstötande skydd, en glatt, antistatisk yta som blir lättare att rengöra. Det senaste som tillkommit på denna redan suveräna ytbehandling är att glasen inte bara som tidigare har ett uv-skydd framifrån, utan nu även eliminerar risken att uv-strålar studsar mot den bakre glasytan in på ögat.

Alla ytbehandlade plastglas är extra känsliga mot värme, så som; bastubad, varm ånga, hetta från eld eller grill. Därför bör man vara lite extra försiktig med värme i glasögonens närhet.